Werkende nomads -geheimen om productief te blijven (2023)

De reizende levensstijl van werkende nomaden klinkt misschien als een droom, maar het kan een uitdaging zijn om productief te blijven terwijl u onderweg bent.

Werken op afstand heeft veel voordelen, maar sommige hiervan gaan verloren wanneer ze altijd locaties verplaatsen zonder een stabiel kantoor.

Productief zijn is van cruciaal belang voor nomad -reisbanen.Hoe verdienen digitale nomaden geld?Hun externe werkende banen.Niet productief zijn en je merkt dat je een eenrichtingskaartje thuis hebt.

Toch zijn er voordelen voor de levensstijl van de werkende nomade als ze het goed plannen.Blijf lezen voor tips over hoe u productief kunt blijven in uw externe baan online.

Working Nomads' Secrets for Staying Productive (1)

Working Nomads' Secrets for Staying Productive (2)

Hoe belangrijk is locatie voor externe banen?

De locatie klinkt misschien niet als een cruciale beslissing voor locatie-onafhankelijke werkende nomaden, maar het is de meest vitale factor om productief te zijn terwijl je op afstand werkt.

Het vinden van deBeste steden om op afstand te werkenKan nuttig zijn, maar laten we eerlijk zijn.Als er wifi is, kunt u technisch overal werken.Het probleem komt wanneer u de verkeerde locatie kiest, omdat dit de nadelen van werken vanuit huis of telewerken kan versterken.

Het strand in Tahiti is misschien niet de werkruimte van de beste nomade

Instagram wil je geloven dat elke nomade Piña Coladas op het zand is terwijl je over de bovenkant van een laptopscherm naar het kristalheldere blauwe water tuurt.De waarheid is dat de meeste nomaden werken vanuit een van de drie soorten minder opwindende locaties.

Sommige werkende nomaden zijn het meest productief in eenzaamheid, terwijl anderen de voorkeur geven aan de drukte van openbare ruimtes.Er is geen goede of verkeerde plek - het antwoord hangt van u af.

Coworking -ruimtes

Met de explosie van freelancen, digitaal nomadisme en kleine startups in de afgelopen jaren worden coworking -ruimtes een populaire keuze voor de meeste nomaden.Het verlaten van uw kantoorbaan en vervolgens betalen voor een andere kantoorruimte, is ironisch, maar er zijn enkele voordelen.

Langzaam internet kan een uur werk op afstand veranderen in een daglange affaire, maar coworking-ruimtes bieden meestal professioneel internet.Velen bieden ook conferentieruimtes voor vergaderingen en privécabines voor telefoontjes.

Working Nomads' Secrets for Staying Productive (3)

Een ander voordeel voor een coworking -ruimte helpt bij het compenseren van een van de belangrijke nadelen die worden aangehaald in externe werkstatistieken - eenzaamheid.De sfeer zal variëren tussen de werkruimtes van Nomads, maar de meeste bieden zowel sociale omgeving als gemeenschapsworkshops.

U zult waarschijnlijk een digitale nomad -community vinden terwijl u in een coworking -ruimte.Deze gemeenschap kan ook worden gezien als een nadeel voor werkende nomaden sinds er in overvloed onderbrekingen zijn.

Coworking -ruimtes kunnen ook duur zijn.Als u op afstand werkt voor een bedrijf in een andere tijdzone, kunt u het moeilijk vinden om een coworking -ruimte te vinden die beschikbaar is voor de uren die u nodig hebt.

Cafes and Coffeeshops

Werkende nomaden die comfortabel werken in een lawaaierige omgeving, kunnen ontdekken dat cafés of coffeeshops hun externe kantoor naar keuze zijn.Een goede set hoofdtelefoon om ruis te blokkeren, samen met software zoalsKrisp.ai om afleidend achtergrondgeluid te elimineren tijdens oproepenKan een druk café transformeren in een mobiel kantoor.

Helaas kan wifi worden geraakt of mis.Het kan een paar pogingen kosten om een café te vinden dat snel genoeg internet biedt (en u urenlang tegelijkertijd kunt blijven).

Toch hebben studies aangetoond dat mensen meestal productiever zijn bij het werken in een openbare ruimte - mogelijk omdat ze het gevoel hebben dat anderen naar hen kijken.Als je de vaardigheid kunt ontwikkelen om de afgelopen acht uur een koffie te maken (zodat je niet eruit wordt geschopt), is een café of coffeeshop misschien iets voor jou.

Hostels, hotels, airbnb en andere accommodatie

De meest prijsefficiënte keuze voor werkende nomaden is werken vanuit hun onderdak.Er zijn geen woon -werkkosten, geen lidmaatschapskosten en niemand om je eruit te schoppen.

Tijdzones zijn niet meer een probleem omdat uw kantoor waarschijnlijk een paar meter van uw bed ligt.Als je er ooit van hebt gedroomd om vanuit huis in je pyjama te werken, is het externe werk van je onderdak het dichtst in de buurt.

Toch kan WiFi een belangrijk probleem zijn, met name in hostels.Airbnb en hotels geven betere kansen op acceptabele internetsnelheden, maar het is de moeite waard om indien mogelijk te testen voordat u het plegen.

Afleidingen kunnen nog steeds in overvloed zijn, vooral als u in een slaapzaal of gemeenschapsruimte verblijft.Het is moeilijk om nee te zeggen als mensen willen chatten of je uitnodigen voor het strand.Zijn die afleidingen beter dan eenzaam zijn terwijl je alleen in je Airbnb werkt?Dat ligt aan jou.

Working Nomads' Secrets for Staying Productive (4)

Reizen en op afstand werken met deze productiviteitstips

Het kiezen van de juiste werkende nomad -ruimte voor u kan van vitaal belang zijn voor uw productiviteit, maar er zijn meer tips die u kunt gebruiken om productiever te zijn bij uw externe werkzaamheden.

Heb een "instant office" zakje in je rugzak

Het aanwijzen van een toegewijde kantoorruimte helpt voor degenen die vanuit huis werken, maar werkende nomaden hebben die luxe niet.Bovendien leven de meeste uit een of twee rugzakken - alles wat je bezit naar een café nemen is onpraktisch.

Bespaar tijd door een speciale kantoortas of zak op te zetten met benodigdheden zoals uw laptoplader, hoofdtelefoon en andere technische uitrusting.Als je een kant-en-klare tas hebt, kun je de deur uit gaan en je kantoor binnen enkele minuten opzetten zonder rond te rommelen of kritieke apparatuur te vergeten.

Plan uw werkplan op afstand de avond ervoor

Voordat je gaat slapen, schrijf je op welke taken je de volgende dag zult volbrengen.Vooruit plannen maakt niet alleen je geest vrij om te slapen.Het zorgt ervoor dat u zich precies concentreert op wat er moet gebeuren als u wakker wordt, in plaats van afgeleid te worden door uw vrijheid.

Wees meedogenloos met agenda's en takenlijsten

Reizen kan chaos zijn.Werkende nomaden worden geconfronteerd met vele dagelijkse uitdagingen die niet aanwezig zijn als je een meer traditionele levensstijl leeft.Laat geen essentiële details van uw werk (of reizen) uw geest weggooien.

Gebruik in plaats daarvan To-do List-software- en projectmanagement-apps voor elk detail van uw leven.

Structuur je dag voor maximale geestelijke aandacht

Als je op afstand werkt, heb je veel meer flexibiliteit in hoe je je dag plant.Deze flexibiliteit kan een probleem zijn, vooral voor freelancers.

Het is gemakkelijk om wakker te worden, te verdwalen in admin -taken en aan het einde van de werkdag te vinden zonder echt werk te hebben volbracht.Wijd het eerste deel van uw dag (wanneer uw aandacht het hoogst is) aan diep werk aan uw projecten.

Bewaar uw mentaal aftappende diverse taken voor het einde van uw dag.

Blokken sociale media

Digitale nomaden zijn dol op sociale media, en om een goede reden - het is een geweldige manier om contact te maken met anderen die de locatie -onafhankelijke levensstijl leven.

Working Nomads' Secrets for Staying Productive (5)

Desalniettemin vinden veel werkende nomaden hun productiviteit geruïneerd door die Facebook -melding of Instagram -feed.Pak een website of app om sociale media te blokkeren terwijl je diep werk doet.

Gebruik ruisonderdrukkende hoofdtelefoons om onderbrekingen op afstand te houden

Openbare ruimtes zoals cafés zijn vaak luidruchtig.Als u werkt vanuit een meer sociale omgeving zoals een coworking -ruimte, willen mensen met u praten.

Knip het lawaai uit en ontmoedig je meer spraakzame collega's met eenKwaliteitsset van hoofdtelefoons of oordopjes.

Download artikelen of informatie die u nodig hebt voor offline gebruik

Gegarandeerde wifi is vaak een luxe, vooral voor het werken van nomaden die hun werk op afgelegen plaatsen doen.

Wanneer u een betrouwbare internetverbinding heeft, downloadt u artikelen, softwarepakketten, afbeeldingen en video's, relevante e -mails of wat uw externe taak ook vereist.Hiermee kunt u productief blijven wanneer internet niet samenwerkt.

Pauzes nemen

Twaalf uur achter elkaar weggooien klinkt misschien indrukwekkend, maar het doet je productiviteit pijn.De wetenschap laat zien dat onze aandachtspanne begint te dalen na ongeveer een uur van gefocust werk.

Werknemers op afstand die elk uur of twee profiteren van hun vrijheid voor korte pauzes, kunnen meer productiviteit genieten dan een kantoormedewerker van de stoel-gekochte kantoor.

Het instellen van uw laptoptimer om elk uur te bellen, kan de druk opzetten voor productievere werksessies, terwijl u er ook aan herinnert te stoppen en een pauze te nemen.

Wees gedisciplineerd in uw werkschema

Verbazingwekkende afleidingen omringen je.Het is verleidelijk om het werk te blijven doen om op die wandeling te gaan of die site te zien en op het laatste moment te klauteren.Dit is met name het geval als voor werkende nomaden die parttime werkzaamheden op afstand doen in plaats van fulltime externe banen.

Erger nog, wat gebeurt er als de wifi niet meewerkt op de dag dat je van plan was om het werk in te halen, of sterft je laptop?Wees gedisciplineerd, leer om 'nee' te zeggen en houd u aan een vooraf gepland werkschema.

Word lid van de productieve werkende nomaden

Productief blijven in digitale nomad -reisbanen kan een uitdaging zijn, maar het is een vaardigheid die met de tijd wordt aangescherpt.

Begin met het oefenen van deze beproefde tips om nomaden te werken om productief te blijven, te blijven verdienen en te blijven reizen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 06/12/2023

Views: 6198

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.